Øl, mad, mennesker.
Alt du behøver at vide
Hej, vi hedder Mattias og Benedikte, 2 helt almindelige unge mennesker, ligesom alle andre.
Vi er helt vildt forelskede i hinanden, næsten ligeså meget som vi er i at servere god mad for jer.
Vi har plads til op til 50 personer i Caféen indendørs og omtrent det sammen udenfor på vores terrasse midt på Gammeltorv med udsigt både til det pulserende byliv og den store domkirke, Budolfi kirke. Man kan booke Caféen til private arrangementer, som f.eks. barnedåb, fødselsdag, studentergilder mv., send gerne en mail med forespørgsel, så mailer vi et tilbud til dig.

Vi elsker børn! Så de er meget velkommen. Vi har både barnestole, tegnebøger og skifteplads. Husk også, at der er god adgang til Caféen i kørestol.
Cafeen Mattias Olesen
CHEFKOKKEN

“Hej, jeg hedder Mattias Olesen og jeg er kok og ejer af Caféen her! Jeg går meget op i, af det mad jeg servere smager som jeg selv ville elske det. At lave mad er min passion og jeg kan ikke vente med at lave noget lækkert til netop dig!“

Mattias Olesen

Cafeen Benedikte Paddon
SØD
VÆRTINDE

“Jeg hedder Benedikte Paddon og jeg glæder mig til at servere for jer! Mit motto i livet er: Happiness is only real, when shared. Jeg går meget op i, at alle mine gæster føler sig godt tilpas.“

Benedikte Paddon

Tag den svære vej i livet, det ender med...
...NOGET GODT!

Vi har altid drømt om, at åbne vores eget. Så efter de sidste eksaminer, har vi begge arbejdet på forskellige Caféer og restauranter for at lære hvordan det fungere. Lige pludselig en dag, så stod vi der med vores drøm i hænderne. Folkekirkens Hus ville have en Café! Vi greb chancen og med hjælp fra familie og venner åbnede vi dørene for første gang 1. Marts 2016!
Det var en gang..
..i 1940-1943 blev der bygget en nationalbank, som er netop de lokaler vi i dag har Caféen i. Ud over nationalbank, har der været tinghus og senere har Aalborg universitet haft lokalerne til undervisning. Sidst, men bestemt ikke mindst, så har Folkekirken købt bygningen og døbt den ’Folkekirkens Hus’.

Folkekirkens hus ville gerne have en Café i kælderen, lige der hvor den gamle bankkoks engang lå. Så her er vi nu :)